Stefania Liberakakis is de prijsuitreiker tijdens de 67ste editie van het Luilaktoernooi in Boskoop. De Grieks-Nederlandse duizendpoot zal op zaterdagmiddag 18 mei op het terrein van voetbalclub Floreant de prijzen overhandigen aan de deelnemers van het traditionele voetbaltoernooi.

In de nacht van vrijdag op zaterdag 18 mei zal in Boskoop het jaarlijkse voetbalfestijn klokslag 03.00 uur in de nacht weer losbarsten. Vanaf het moment dat burgemeester Liesbeth Spies de aftrap verricht, zal er op zeven velden continu worden gevoetbald tot 12.00 uur. De prijsuitreiking is de jaarlijkse afsluiting van het toernooi en zal circa 12.15 uur starten aan de achterzijde van het terrein.

De 21-jarige Stefania is zangeres, actrice en presentatrice. Zo deed ze in het verleden namens Griekenland mee aan het Songfestival en kwam ze op de junior-editie juist voor Nederland uit. Stefania presenteert momenteel het populaire NPO Zapp-programma Kids Top 20 en is eveneens zeer populair op YouTube. In 2022 zong Stefania, die een verleden bij Kinderen voor Kinderen heeft, het EK-anthem voor de Oranje Leeuwinnen. Haar nummer Run Together werd omarmd door zowel de fans als de speelsters van Oranje.

Aan de 67ste editie van het Luilaktoernooi doen zo’n duizend kinderen mee, net als in 2023 verdeeld over 89 teams. In totaal zullen 45 jongensteams en 44 meidenteams aan de aftrap verschijnen en worden er liefst 249 wedstrijden afgewerkt. Om dat alles in goede banen te leiden zijn vijftien scheidsrechters en vele vrijwilligers opgetrommeld. De prijsuitreiking is jaarlijks het slotstuk van het evenement, waar heel Boskoop voor uitloopt.