Wil jij meedoen aan het jaarlijkse Luilak-voetbaltoernooi? Let dan goed op! Op woensdag 6 maart kunnen de inschrijfformulieren weer afgehaald worden.

Ben jij tussen de zes en achttien jaar oud? Zorg dan dat je woensdag 6 maart tussen 19.00 en 20.00 uur een inschrijfformulier ophaalt. Dat kan in de kantine van Floreant. Op het formulier zijn alle regels omtrent de inschrijving vermeld.

Vervolgens heeft iedereen twee weken de tijd om een team samen te stellen. De inschrijving is immers twee weken later. Op woensdagavond 20 maart kan het inschrijfformulier bij een speciaal ontvangstcomité worden ingeleverd in de kantine van Floreant. De 67ste editie van het traditionele Luilak-toernooi vindt dit jaar plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag 18 mei. 

Meer over de regels die gepaard gaan met deelname lees je in ons vorige nieuwsbericht.