Het bestuur van de Stichting Luilakvoetbal Boskoop heeft een nieuwe voorzitter. Michel Verbeek zal de voorzittershamer van de organisatie achter het jaarlijkse voetbalfestijn overnemen van Tim Tempelaars, die op zijn beurt de functie van secretaris zal gaan invullen.

Met de entree van Michel en de interne verschuiving is het bestuur weer op volle sterkte. Sinds het vertrek van voormalig secretaris Menno Kortenoeven was er immers een positie binnen het bestuur vacant. Het bestuur is zeer verheugd Michel welkom te heten. Als bekend gezicht binnen Boskoop, Floreant én Luilak is Michel bij uitstek geschikt om samen met de overige bestuursleden en vrijwilligers de uitdagingen die komen kijken bij het behouden van het Boskoopse
voetbaltoernooi aan te gaan.

Michel kijkt uit naar de uitdaging die hem wacht. “Ik heb mooie herinneringen aan het Luilakvoetbal. Eerst als deelnemer in de jaren ’80 en daarna jarenlang als leider van de teams van mijn vier kinderen. Luilakvoetbal is een traditie die uniek is en brengt tevens een mooie samenhang in Boskoop. Bijna iedereen is betrokken. Ik heb er veel zin in om als kersverse voorzitter samen met de andere bestuursleden dit mooie voetbalfestijn kleur te
blijven geven.”

Het Luilak-toernooi zal in 2024 plaatshebben op de zaterdag voor Pinksteren, oftewel in de nacht van vrijdag op zaterdag 18 mei. Aan de editie van 2023 deden circa duizend kinderen mee.